Affärsresor – Flyg från Göteborg

Så klart så diskuteras det om flygets vara eller inte vara. Visst kan det vara tänkbart att ta tåget men det kan fungera på kortare sträckor. Om man ska på en affärsresa från Göteborg upp till Skellefteå i Norrland så är flyget det mest effektiva. Tid är oftast pengar och det gäller att hinna med så mycket som det bara går under en arbetsdag.

Flyget från GTO (Göteborgs flygplats) till SFT (Skellefteå flygplats) är det ett avstånd på 917 kilometer. Det sätter man sig inte i en bil eller tåg om man bara ska upp över dagen. Då är flyget det som blir mest effektivt. Så klart så går det att kolla in avgångar och boka sina flygbiljetter på nätet. Klicka dig vidare här till Avioneros smarta bokningssajt för se lediga avgångar det datum ni tänker flyga upp till Norrland och Skellefteå. Planering är alltid viktigt och se till att vara ute i god tid då ni ska boka era flygbiljetter.

Om ni blir kvar över natten så kan ni söka hotell i Skellefteå från Avioneros sajt. Smidigt att ha allt samlat på ett och samma ställe och slippa hoppa emellan mellan olika bokningssajter. Om ni åker med morgonflyget som går 06.35 så blir det ett kort stop i Stockholm på 35 minuter och ni är uppe i Skellefteå 09.20. Då hinner med allt det som ni ska utföra där. Tyvärr så kan det bli ett par timmars väntan i Stockholm då ni ska hem till Göteborg. Men det kanske går att boka in några affärsmöten på Arlanda under den tiden.