Visa vad du tycker – gör egna dekaler

Då du vill nå ut med ditt budskap och göra budskapet känt så kan du använda dekalen som ett sätt att bli sedd. Det är viktigt att synas i olika sammanhang och inte minst politiskt. Det visar det budskap som de olika partierna vill nå ut med.

Beställ dekaler på nätet

Dekaler har politiska organisationer och proteströrelser använt. Dessa har de klistrat, exempelvis på lyktstolpar och andra ytor i offentliga miljöer. Det har inte alltid setts med blida ögon men de har framför allt fått uppmärksamhet. Vill du också sprida ditt budskap med hjälp av dekaler kan du beställa online här.

Sociala medier i kampanjarbetet

En annan kanal för att föra ut ditt budskap är sociala medier vilket är ett ytterligare sätt att förstärka kommunikationen. Det började framför allt i valrörelsen 2014 och fortsatte 2018, men vad vi kan vänta oss till nästa val kan vi bara ana.

Kommer nästa val att avgöras på Facebook?

Det är mycket viktigt för de svenska partiledarna att synas i sociala medier framför allt då kanske på Facebook. De olika partiledarna toppar i olika sociala medier, men de flesta är överens om att Facebook är viktigast. Det ställer stora krav på innehållet på det som partiledarna publicerar. Innehållet ska vara personligt samtidigt som professionellt. Det ska bli mycket spännande att följa resultatet av kampen om vem som har flest följare.

Hur du gör ditt val

Det är viktigt att ta del i vad som partierna står för. Du har rätten att välja det parti som du tycker bäst stämmer överens med dina egna övertygelser. Visst det kan vara svårt men det är vår skyldighet att rösta. Vill du skapa en förändring i vårt land så är det genom riksdagsvalet du har den chansen att hjälpa till. Hur du gör ditt val är så klart helt och hållet upp till dig.